Događaji

Naš prostor je vaš prostor

Prostori, oprema i osoblje hotela Moment nudi mogućnosti opsluživanja većeg broja ljudi u posebnim prilikama. Organizacije privatnih okupljanja radi proslava i poslovnih događaja prepustite našem brižnom timu.

Proslave

  • Grupe od 10-300 osoba

Proslavite bitne događaje sa familijom i prijateljima onako kako to zaslužujete u našoj nedavno proširenoj i unapređenoj sali za događaje. Igrajte, pevajte, uživajte u jelu i piću i stvarajte uspomene.

Sastanci

  • Grupe od 2-60 osoba

Moment dobro poznaje biznis i zna šta on zahteva. Obavi svoj kod nas u privatnim salama za sastanke, uz brz internet, usluge štampanja i kompletnom opremom za prezentacije i komunikaciju.

Seminari

  • Grupe do 150 osoba

Centralno i idilično pozicionirana, Velika Plana je odlično mesto za seminare, a u Velikoj Plani, Moment je za to najbolja lokacija. Pomoći ćemo vam da organizujete vaša okupljanja za maksimalni učinak.

Fleksibilna banket sala hotela Moment ima kapacitet do 300 osoba za proslave, sastanke i konferencije i do 350 osoba za prezentacije i seminare.

Zvučno izolovana sala za sastanke hotela Moment opslužuje do 15 osoba i sadrži osnovnu neophodnu audio-vizuelnu opremu za prezentacije.

Prija ti da radiš u atmosferi restorana? Mi ćemo ti obezbediti još udobniji rad uz jedinstvene workspace pakete koji uključuju obrok i piće po izboru.

Pridruži se Moment biltenu

Prijavi se za promotivne ponude smeštaja