Mi smo hotel Moment

A ovaj Moment je tvoj

Naša filozofija ističe da je odličan hotel mnogo više od objekta sa sobama. Bez obzira na to koliko je dobro podešena tvrdoća jastuka ili savršeno balansirana aroma kafe koja se u hotelu služi, on, makar imao samo jednu jedinu zvezdicu, mora biti podstaknut dobrim duhom hotelijerstva – predanošću da u potpunosti brine o udobnosti i blagostanju svojih gostiju, i da im obezbedi odlazak u stanju boljem od onog u kom su stigli.

Hotel Moment
u prošlosti

Konak za umorne putnike

Naš sjajni hotel, najveći i najopremljeniji u okolini, dočekuje goste sa svih strana sveta već više od 30 godina. I dok je menjao vlasnike, imena i karakter kroz sve to vreme, uvek je imao reputaciju lokalnog repera sa visoko-kvalitetnom uslugom – mesto gde se noći, sastaje, slavi i uživa u vremenu provedenim u i oko Velike Plane.
2018. godine vlasništvo hotela je preuzela Moment Group, koja mu je dala novo ime i identitet, zajedno sa obnovljenom vitalnošću i svrhom.

Hotel Moment
danas

Prijatno i uobno mesto za odmor

Tekući ciljevi novog hotela Moment kao strateški pozicioniranog regionalnog čvorišta za putovanja, rekreaciju i poslovanje, su da podignu standard hotelijerstva, nadahnjuju poverenje i optimizam kod onih koji ga posećuju, i podstiču nove prilike za povezivanje, prijateljstvo i biznis.
Kojim god da si poslom u ovom divnom delu Srbije, od posete hotelu Moment ćeš imati samo koristi, i to svaki put, sve više, jer mi ne prestajemo da se unapređujemo.